ređaju se porazi

IGOKEA NAS PRESKOČILA, ALI NEMA VREMENA ZA OČAJ: Lazić o dobrim i lošim stranama Partizana u večerašnjem porazu

Autor Pavle Knežević

Privremeni trener Partizana kaže da ekipa, između ostalog, nije imala sreće

Izvor: KK Partizan NIS

Partizan je odigrao još jednu (nažalost) prepoznatljivu utakmicu ove sezone, sa mnogo grešaka i mnogo propuštenih šansi, a onda je izgubio u produžetku od Igokee.

Ekipu je vodio trener mlađih kategorija Milivoje Lazić, pošto je Vlado Šćepanović smenjen, a obojica njegovih pomoćnika su pozitivni na koronavirus. On nije imao mnogo šta da kaže, osim da čestita rivalu.

"Za ovo kratko vreme probali smo da uspostavimo kontrolu na nekim principima postavljenim u prethodnih nekoliko meseci, ali ponovo smo pokazali slabost u poslednjih nekoliko minuta, naročito gde nismo dobro odgovorili na preuzimanje i atipičnu, malo čvršću odbranu", počeo je Lazić posle utakmice, pa nastavio:

"Bilo mnogo nepredviđenih stvari, faulova u napadu, nesportskih, dosta promašenih zicera. Uz kvalitetnu odbranu nismo imali sreću, jer je Igokea kvalitetno šutirala, imala je nekoliko pogodaka uz zvuk sirene ili preko ruke, uhvatila je dosta lopti. Bili su borbeni, mi smo u određenom momentu parirali, ali su nas preskočili", rekao je Lazić.

Još nije imenovan novi trener, tako da će Lazić nastaviti da radi sa ekipom do daljeg.

"Nemamo mnogo vremena za očaj, čeka nas naredna utakmica, moramo da se u što kraćem vremenu saberemo, pripremimo. Imaćemo više vremena da se pripremimo za Huventud", rekao je Milivoje Lazić.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.