ŽESTOK

ČOVIĆ UŽIVO IZNEO OŠTRU PALJBU PO MIJAILOVIĆU: Predsednik Zvezde napao predsednika Partizana

Autor Milutin Vujičić

Nebojša Čović gostovao na TV Pink i uživo u emisiji izneo niz optužbi na račun predsednika Partizana

Izvor: MN Press

Nova bura na Jadranu, ako je ikada i prestajala!

Ostoja Mijailović je na jučerašnjem predstavljanju novog trenera Saša Filipovskog "potkačio" Nebojšu Čovića poručivši da "jedan čovek siluje ABA ligu", posle čega se zvaničnim saopštenjem oglasila Crvena zvezda.

Na tome se nije završilo pošto je prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana gostovao jutros na TV Pink i govorio o optužnicama podignutih protiv lidera OVK, ali i o Partizanu.

"Neprekidno imamo pritisak i napade iz redova našeg velikog rivala, da ne pominjem ime Partizana, nije ono krivo, ali su krivi ljudi koji kadriraju takve ljude u sport", rekao je Nebojša Čović uživo tokom gostovanja na TV Pink.

"FMP i Zvezda nisu privatni klubovi, a drugo i da jesu - pa šta?", dodao je Čović.

Nije se zaustavio samo na to već pominjao i "silovanje" dok su voditelji pokušavali da "spuste loptu".

Nebojša Čović i Ostoja Mijailović
Izvor: MN Press

"To je sramota, vi svi imate porodice, nikada ničiju porodicu nisam dirao, a mojoj supruzi je dotični plaćao bandite i hohštaplere da pevaju. I šta sada, treba da mučemo? Sram ga bilo i sve koji to podržavaju", kazao je Čović i rekao da će se Zvezda boriti da ne dozvoli da se dva miliona evra iz budžeta Srbije "troškare na svakakve načine".

"Tri puta smo jednoglasno donosili odluke u skupštini, a Ostoja neće da potpiše. Ja zato moram da se bavim ovim disciplinama", dodao je on, pa završio rečima:

"Znam da vam je malo neprijatno"

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.