povratak u poznate krajeve

IGRAO FAJNAL FOR S PARTIZANOM, POTPISAO ZA BORAC: Boriće se s Banjalučanima u ABA 2 "mehuru" na Zlatiboru

Autor Pavle Knežević

Posle odiseje po Bliskom istoku, vratio se na Balkan

Izvor: Instagram/kkboracbanjaluka

Banjalučki Borac se sprema za "mehur" ABA 2 lige na Zlatiboru, a za tu priliku je doveo iskusno i poznato pojačanje u vidu nekadašnjeg igrača Partizana, dela čuvene generacije koja je igrala "fajnal for" pre 10 godina.

U pitanju je 30-godišnji Aleksandar "Aljoša" Mitrović, igrač koji je promenio mnogo klubova u Evropi, a koji već duže vreme igra na Bliskom Istoku.

Sada je došao u Borac i potpisao ugovor na mesec dana.

"Poslednja akvizicija pred početak turnira na Zlatiboru je Aljoša Mitrović nekadašnji igrač Partizana, Mege, Budućnosti, Pivovarne Laško, Metalca, Peristerija i nekoliko klubova sa Bliskog Istoka. Aljoša je potpisao otvoren ugovor na mesec dana i verujemo da će pomoći momcima u predstojećim utakmicama", naveo je Borac.

Mitrović je za Meridianbetsport.ba rekao da je dugo u trenažnom procesu, iako nije igrao nekoliko meseci, od izbijanja pandemije.

"Nadam se da ću brzo premostiti taj jaz uz pomoć saigrača i stručnog štaba. Očekujem da u ovoj ekipi kliknu neke stvari, a ja sam tu da svojim iskustvom doprinesem na koji god način bude potrebno. Sve sa zajedničkim ciljem da ugrabimo što više pobeda. Moj fokus je uglavnom poslednjih nekoliko godina bio na Bliskom istoku, ali sam tako lepo primljen u Banjaluci da ću vrlo rado popričati sa čelnim ljudima iz kluba o pronalasku zajedničkog interesa dugoročnije prirode kada sve ovo prođe", rekao je Mitrović.

ABA 2 "mehur" počinje u ponedeljak.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.