BIĆE SAMO JAČI!

DALAS PRAVI DONČIĆU TIM ZA TITULU: Adetokunba i još TRI zvezde imaju u planu!

Autor Milutin Vujičić

Primamljive ponude...

Za samo dve godine Luka Dončić se od "rukija" u koji mnogi sumnjao pretvorio u jednog od najboljih košarkaša na svetu - i biće sve bolji!

Ipak, sa Dalasom prošle sezone nije mogao dalje od prve runde plej-ofa, a pošto su u Teksasu svesni kakav potencijal imaju sa Dončićem i Porzingisom, odlučili su da naprave tim koji će se boriti za šampionski prsten.

Prethodnih dana najviše se pričalo o tome da žele Janisa Adetokunba iz Milvokija, što će biti malo teži zadatak za Marka Kjubana i saradnike, ali postoje alternative...

U pitanju su još tri odlična košarkaša koji bi mogli da se uklope u ekipu.

To su Viktor Oladipo (Indijana), Džru Holidej (Nju Orleans) i Spenser Dinvidi (Bruklin), prenose američki mediji i navode da su njihovi klubovi spremni da pregovaraju.

Nijedan od njih nije superstar poput Adetokunba, ali mnogi misle da bi se Dončić i "Greak Freek" možda zajedno na parketu i "gušili", pošto obojica vole da drže loptu u rukama, idu u prodore, odnosno da se pitaju za sve u ekipi.

U tom smislu neko od trojice pomenutih možda bi bolje "seo" Dončiću, pošto bi u svakom trenutku znali da su druga, nekada i treća napadačka opcija.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.