Mašina

JOKIĆ SPISKAO 250.000 EVRA NA "ZVER" OD AUTOMOBILA: Centar Denvera će Somborom voziti pravu mašinu! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Najbolji srpski košarkaš ima novog ljubimca.

Izvor: MN Press

Pauzu između dve NBA sezone i izostanak reprezentativnih obaveza Nikola Jokić je iskoristio da osveži vozni park!

Najbolji srpski košarkaš i pravi lider Denver Nagetsa je potrošio čak 250 hiljada evra na svoj novi automobil.

Reč je o Mercedesu G63 AMG Brabusu, mašini od 4.000 kubika i 700 konjskih snaga koja je već glavna atrakcija na ulicama Sombora. A kako i ne bi...

Izvor: Instagram/Korac_automobili/printscreen

Po procenama, Nikola Jokić samo od igranja u NBA ligi zarađuje preko 22 miliona po sezoni, pa mu ovakav izdatak nije prevelik. Ipak, za mnoge koji bi voleli da provozaju ''zver'' ovakve moći, Mercedes G63 AMG Brabus je samo san.

Napomenućemo samo da je Mercedesov džip stigao u punoj opremi, sa neobičnom žutom unutrašnjošću i felnama od 22 cola koje šokiraju već na prvi pogled. Po informacijama koje su dostupne na itnernetu, ovaj model stiže od 0 do 100 za 4,5 sekunde, a može da razvije brzinu od 240 kilometara na čas.

Prethodni put kada su se u medijima pojavile informacije o novom automobilu Nikole Jokića, govorilo se o džipu GMC Jukon, koji košta oko 60 hiljada evra.

Srpski košarkaš je pauzu u košarkaškoj karijeri iskoristio maksimalno, pošto se nedavno u njegovom životu dogodio jedan značajni detalj. Nikola Jokić je uplivao u bračne vode sa svojom dugogodišnjom devojkom Natalijom.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.