Nema ko da igra

PARTIZANOV PROTIVNIK OTKRIO RAZMERE PROBLEMA: U Veneciji zaražen skoro ceo tim, neće oni skoro na parket

Autor Tamara Ranković

Ispratili crno-bele pa objavili koliko imaju zaraženih

Izvor: MN Press

Nakon što su odložili susret sa Partizanom u 7. kolu Evrokupa, čelnici košarkaškog kluba Venecija izneli su u razmere svog problema.

Najpre su objavili da obustavljaju sve aktivnosti, a sada je jasno da neće uskoro na teren. Čak 11  pozitivnih nalaza na koronu ima u Veneciji. Evrokup sada je u veoma neprijatnom položaju.

Crno-belima je pre duela sa italijanskim klubom odložena i utakmica protiv Huventuda, takođe zbog zaraženih u protivničkom klubu, pa je tako upitno kako će odlaganje uticati na igru Partizana u Evrokupu.

Trener košarkaša Venecije Valter de Rafaele nije krio bes povodom situacije, pa je tako nakon odlaganja meča sa srpskim klubom kritikovao navijače Uniksa koji se nisu pridržavali mera.

"Ne znam šta da kažem, ali ovo je posledica konstantnog putovanja po Evropi. Na gostovanju Uniksu, navijači nisu nosili maske. Igrači su me tokom utakmice pitali da na neki način intervenišem, da ljudi na tribinama stave maske" rekao je predvodnik italijanskog tima.

On je kazao i da treba razmisliti o prekidu sezone.

"Ne bih da krivim nikog, ali to su pravila koja je njihove država propisala. Mora da se sedne za sto i nađe rešenje, može biti da je Etore Mesina u pravu kad je tražio prekid sezone u evropskoj košraci“, zaključio je de Rafaele.

Venecija i Partizan u grupi A imaju isti učinak od dve pobede i tri poraza.

Dok se mečevi evropskog takmičenja odlažu, Partizan će na megdan Ciboni u sedmom kolu Abe, u subotu od 17 časova.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.