"LAZIĆ JE JAK KAO STENA, ŠTA JE BRE OVO?" Lojd pričao o obaranju ruku kapitena Zvezde i NBA superstara!

Košarkaš crveno-belih bi od njega izgubio u obaranju ruke.

Obaranje ruku je ove jeseni aktuelna tema u Crvenoj zvezdi. Nakon što su igrači procenjivali ko bi bio pobednik na klupskom takmičenju, Lojd je ponovo pričao o tome. 

Ali i o prvom utisku koji je imao o Branku Laziću, kapitenu tima, koji ga je prethodne sezone čuvao u Evroligi. Bilo je to neverovtno iskustvo.

Košarkaš koji je sa Torontom osvojio NBA prsten je naleteo na stenu. Ili na zid. Ili na Branka Lazića!

"Otkriću vam jednu stvar - Branko Lazić je jak kao stena! Prošle sezone sam sa Valensijom gostovao Crvenoj zvezdi u Beogradu i tokom utakmice su me čuvali Čarls Dženkins i on. U jednom trenutku probao sam da protrčim pored njega, a na kraju sam se zakucao kao u zid. Razmišljao sam: 'Šta je bre ovo, čoveče?!' Kep (sleng izraz za kapitena) je najčvršći momak kojeg sam upoznao i srećan sam što sam u njegovom timu. Da se razumemo, takav je i Kavaj Lenard, ali sada sam deo kepovog tima", rekao je s osmehom Lojd.

Na pitanje da li bi Lazić dobio Lenarda u obaranju ruku uzvratio je:

"Ne, nema šanse. Kavaj ima šaku kojoj niko ne može da parira. Jeste Laza strašno jak i to ne tako što podiže ne znam koliko kilograma u teretani, već je prirodno snažan, ali s Kavajem ne bi mogao da se meri u obaranju ruku baš zbog veličine šake", dodao je Džordan Lojd.

Nekadašnji student Furmana i indijanapolisa je do NBA lige stigao preko Razvojne lige i Izraela, a bio je deo Torontovog šampionskog tima.

Prvi put je u Evroligi zaigrao za Valensiju, a ovog leta je stigao u Beograd i pokazuje se kao pravo pojačanje crveno-belih.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.