Košarka

PARTIZAN OBJAVIO SAOPŠTENJE O UTAKMICI: Večeras bez promene, za dalje čekamo Ministarstvo!

Autor Mladen Šolak

Crno-beli se oglasili uoči meča

Izvor: MN Press

U večeri u kojoj će biti uvedene mere zabrane rada kafićima, supermarketima, restoranima i prodavnicama, košarkaši Partizana igraće utakmicu Evrokupa protiv Uniksa koja će početi u 20.30.

Tim povodom, klub iz Humske objavio je saopštenje da će ekipa istrčati na teren prema unapred planiranoj satnici, a da će za sve dalje odluke čekati stav nadležnog ministarstva Vlade Srbije.

Poruku crno-belih prenosimo u celosti.

"KK Partizan NIS obaveštava javnost da će se večerašnji meč 8. kola 7 Days Evrokupa između crno-belih i ruskog Uniksa igrati u ranije zakazanom terminu, od 20 časova i 30 minuta. Istovremeno, KK Partizan NIS pozdravlja i podržava nove mere koje je propisala Vlada Republike Srbije u cilju sprečavanja širenja virusa Kovid 19. Klub poziva svoje navijače da se ponašaju odgovorno i pridržavaju se propisanih mera. Za sve dalje aktivnosti, KK Partizan NIS čeka preciznije instrukcije Ministarstva omladine i sporta kada je u pitanju vrhunski sport, jer klub već za dva dana očekuje nova utakmica".

Partizan će za dva dana igrati protiv Huventuda takođe u Hali sportova "Ranko Žeravica", gde će u ponedeljak igrati protiv Crvene zvezde. Za sada je taj meč zakazan za 21 - naravno, bez prisustva publike.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.