samo se trijumf gleda

VAŽNA JE SAMO POBEDA, SAD ODMOR, PA DERBI: Gordić slavi još jedan važan trijumf Partizana i sprema se za ponedeljak

Autor Pavle Knežević

"Treba i Huventudu čestitati, vrte taj pik..."

NEMANJA GORDIC kosarkas Partizana na utakmici ABA lige protiv Zadra u hali sportova Ranko Zeravica, Beograd 7.11.2020. godine Foto: DS / MN PRESS
Izvor: MN Press

Partizan je ostvario tešku pobedu protiv Huventuda, ali je našao načina da trijumfuje u finišu, iako je vratio protivnika u meč i dao mu priliku da slavi.

Nemanja Gordić priznaje da je tim grešio, ali je istakao da je Huventud ozbiljna ekipa.

"Teška utakmica. Iako smo znali da dolaze bez maltene glavnih igrača, ali imaju izuzetno dobar sistem, dobrog trenera. Kad smo i vodili petnaestak razlike trener nas je upozoravao da mogu da se vrate u roku od dva minuta, što su i pokazali. Ušli smo u neizvesnu završnicu, ali drago mi je da smo ipak uspeli da privedemo utakmicu kraju. Teško je bilo i zato što smo imali tešku utakmicu pre dva dana, ali najvažnije je da smo ostvarili još jednu veliku pobedu", rekao je Gordić.

Partizan je igrao dobro, ali je u poslednjoj četvrtini neočekivano pao i nepotrebno napravio dramu.

"Istina je, ali treba čestitati i njima, 'vrte' taj pik, znaju da igraju, ušli su u seriju, pogađali su šuteve, a mi smo promašili par otvorenih i zamalo to danas košta, ali srećom nije", rekao je Gordić.

U ponedeljak sledi "večiti" derbi...

"Prvo da se odmorimo od ove dve naporne utakmice. Svesni smo šta nas čeka i protiv koga igramo. Nadam se da ćemo moći što bolje da se spremimo do ponedeljka i budemo na svom maksimumu", rekao je Gordić.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.