Bori se za svetsku titulu

NAJLEPŠA ŽENA ŠPANIJE JE KOŠARKAŠICA: Promenila karijeru i postala mis, a zbog njenih snimaka pada instagram!

Autor Dušan Ninković

Prelepa Andrea Martinez pobedila na takmičenju Miss Universe.

Izvor: Youtube/Darling Luna/printscreen

Andrea Martinez je najlepša žena Španije za 2020. godinu. To je rezultat takmičenja za Miss Universe koji je održano na Tenerifima, a nekadašnja košarkašica će predstavljati svoju zemlji i na globalnoj smotri.

Ova 180 centimetara visoka manekenka se dugo bavila sportom, a stigla je čak i do reprezentacije Španije za igračice do 15 godina. Zbog svega toga ne čudi visina manekenke koja je u 27. godini stigla do nagrade za najlepšu ženu Španije.

A kada pogledate njen instagram, jasno vam je da je zasluženo stigla do priznanja...

Danas uspešna manekenka, a nekada jedna od najtalentovanijih košarkašica Španije primećena je već u školi. Nakon prvih treninga je počela da igra za tim pokrajine Kastilja i Leon, takmičila se na državnim prvenstvima i stigla do reprezentacije.

Kada je imala 15 godina bila je član španske reprezentacije, ali se nekoliko godina kasnije predomislila.

Umesto košarkaške karijere okrenula se manekenstvu, a njen fantastičan izgled joj je doneo i veliki broj pratilaca na društvenim mrežama. Ne sumnjamo da će taj broj samo rasti, posebno ako ostvari dobar rezultat na takmičenju najlepših žena sveta.

''Hvala vam što ste mi verovali i podržavali me. Sada je vreme za naporan rad, kako bi Španija dobila ono što zaslužuje'', rekla je Andrea Martinez.

Nije ovo prvi slučaj da se u Španiji mešaju sport i nagrada za najlepšu ženu. Pre tri godine je bivša košarkašica Sofija del Prado bila pobednika Miss Universe u Španiji.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.