tužba!

MAČVAN TUŽIO PARTIZAN, PRETI PRINUDNOM NAPLATOM: Bivši kapiten portažuje stara dugovanja

Autor Pavle Knežević

Novac traži pravnim putem

To već nije bila greška, iako mu nisu svi preporučivali da je dolazak u Partizan trenera Vlade Jovanovića pravi izbor. Trebalo je braniti sve one titule osvojene pod Duškom Vujoševićem i Mačvan je tome doprineo.
Izvor: MN Press

Nove loše vesti za Partizan – Milan Mačvan je tužio klub zbog zaostalih dugovanja!

Nekadašnji kapiten i ljubimac navijača odlučio se na ovaj korak da bi namirio dugovanja stara skoro deceniju, javi Mozzart sport.

Mačvan je nedavno napustio klub "zbog različite vizije", ali sada stižu vesti da pravnim putem hoće da naplati 95.000 evra, koje su nastale u sezonama 2011/12. i 2014/15.

Kada je sadašnji predsednik Ostoja Mijailović preuzeo klub, napravljen je dogovor prema kome je Mačvan klubu oprostio 45.000 evra, dok je preostalih 50.000 trebalo da se isplati u tri rate. Prva je plaćena na vreme i potpuno, druga delimično, a treća je trebalo da dođe na naplatu 31. decembra ove godine.

Kako piše Mozzart, "zbog nepoštovanja rokova, dug se vratio na početnih 95.000", tako da Mačvan od Partizana traži još 65.000 pod pretnjom prinudne naplate.

Ova vest je potvrđena i MONDU, ali nismo uspeli da verifikujemo cifre. Navodno se mačvan odlučio na ovaj korak zato što mu je kasnio jedan deo jedne rate isplate.

Mačvan je letos postao savetnik Mijailovića za sportska pitanja, ali nije se pojavljivao u javnosti mnogo posle toga, sve do zvaničnog odlaska.

(Mondo/Mozzartsport)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.