I TO JE MOGUĆE!

NBA TREJD TADIJE DRAGIĆEVIĆA: Bivši kapiten Zvezde u 2020. nije igrao košarku, a slavni tim ga preuzeo!

Autor Nebojša Marković

Eto, i to se dešava...

Izvor: MN Press

Sezona velikih poslova u NBA ligi je odavno počela i trejdovi i prelasci iz jedne u drugu franšizu su već u poodmakloj fazi.

Bogdan Bogdanović je Sakramento Kingse zamenio Atlantom, a u jednom trejdu našao se i Tadija Dragićević!

Bivši košarkaš Crvene zvezde ponovo je bio deo jednog interesantnog trejda, iako ga već neko vreme ne gledamo na parketima!

Dragićević je početkom 2019. godine bio deo trejda Čikago Bulsa i Hjustona, a sada su ga baš Roketsi uvrstili u njihov posao sa Njujork Niksima.

Naime, Niksi su doveli Ostina Riversa iz Hjustona, a unutar tog trejda su i njihova draft prava na Serhija Ljulja, Aksela Ervela i Tadiju Dragićevića.

Hjuston je dobio draft prava na Isufa Sanona, pa se tako bivši igrač Zvezde ponovo našao kao deo jednog NBA trejda. Dragićević je poslednju sezonu u karijeri odigrao 2018/19 u dresu španskog Breogana iz Luga, a trenutno mu je 35 godina.

Svojevremeno je bio draftovan kao 53. pik na draftu iz 2008. godine, od strane Jute Džez. Potom su 2012. prava na Dragićevića dobili u Dalasu, 2014. je "prešao" u Čikago, pre nego što je 2019. bio deo trejda u kojem se nalazio i Karmelo Entoni.

Baš tada je i Dragićević za MONDO govorio o tom neobičnom trejdu.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.