KOŠARKAŠ ZVEZDE OBJAVIO KNJIGU: Posmatrajte život kao ja!

Poznati igrač najavio i kada će biti dostupna čitaocima

MN Press

Plejmejker Crvene zvezde Tejlor Ročesti (35) objavio je u ponedeljak neobičnu vest iz Beograda:

Nekad najbolji strelac Evrolige objavio je knjigu i ona će izaći početkom sledeće godine. Zvaće se "Nova vizija 20/20" i u njoj će objasniti svoj pozitivan pristup životu.

Ročesti, koji sa Zvezdom ima kratkoročan ugovor do sredine decembra, objasnio je kako je nastala njegova knjiga i kako je uopšte došao na ideju da je piše.

"Uzbuđen sam da mogu da najavim svoju knjigu koja će uskoro izaći, zove se"Nova vizija 20/20". Ova knjiga je trebalo da bude pismo mojoj deci, a pretvorila se u hitan apel čitavom svetu da ponovo podesimo način na koji doživljavamo život. U ovoj knjizi sam podelio mnoga iskustva koja su oblikovala moj optimizam", rekao je on.

MN Press 

Ročesti je dodao da je tokom karijere na raznim kontinentima naučio kako da pristupa stvarima i problemima iz pozitivnog ugla.

"Tokom ovog putovanja koje zovemo život, naučio sam da stvari nekad ne idu kako planiramo, ali imamo sposobnost da prihvatimo promenu i da pretvorimo negativnosti u pozitivu. Zaboravite, život nam se ne događa, on se događa zbog nas".

Twitter/rochestie1  Tejlor Ročesti predstavlja svoju knjigu

"Tip sam čoveka koji se trudi da nađe radost u svakom aspektu života. Usvojio sam pozitivan filter kroz koji doživljavam svet. 2020. godina ne ide kako smo očekivali, ali uvek možete da se osvrnete ka njoj i da je koristite kao inspiraciju. Toliko je dobrog na svetu".

Ročesti je najavio da će njegova knjiga izaći 22. januara, a uskoro će biti u pretprodaji.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.