Oglasio se

NIKOLA JOKIĆ PRVI PUT O SVADBI: Supruga se pitala za sve! Bila je dobra žurka, a muzika...

Autor Mladen Šolak

Srpski centar u Americi govorio sa novinarima uoči početka priprema.

Izvor: MN Press

Nikola Jokić se vratio u SAD, gde će sa Denverom od sledećeg petka igrati pripremne mečeve za početak nove sezone, zakazan za 22. decembar.

Očekivano, Jokića su prvo pitali o najvažnijoj vesti sa pauze između dve sezone - njegovoj svadbi u Somboru.

Nikola se ove jeseni venčao sa Natašom Maćešić, sa kojom je u ljubavi od srednje škole. Prema njegovim rečima, ona se pitala za sve na svadbi, a on je samo statirao i uživao.

"Bio sam tamo samo kao 'svedok'. Ona se pitala za sve. Bila je dobra žurka, to mogu da kažem. Muzika je bila prilično dobra", rekao je Jokić.

Nikola je rekao da je u pauzi pre svega dobro odmorio. Poslednji meč je odigrao 27. septembra.

"Osećam se odmorno. Moje telo je onakvo kakvo bi trebalo da bude. Moja forma je onakva kakva bi trebalo da bude", dodao je on.

Poznato je da Nikola odmor u Srbiji provodi uz svoje konje, a sada je kraće nego inače bio kod kuće. Sa jedne strane, u plej-ofu je prvi put stigao do finala Zapadne konferencije, a sa druge - pauza je trajala istorijski kratko.

Kada se sada osvrne na pobedu u polufinalu Zapada protiv Klipersa i to posle velikog preokreta u seriji sa 1:3 na 4:3, Jokić kaže...

"I sada pričaju o tome kako su Klipersi izgubili, a ne kako su Nagetsi pobedili. Ne marim za to da li imamo poštovanje drugih".

Isto tak, nije želeo da priča ni o Lejkersima, šampionima koji su u finalu Zapada eliminisali Denver.

"Da budem iskren, ne marim puno za Lejkerse".

Nagetsi su ove jeseni napravili nekoliko promena, pa su u ekipu stigli plejmejker Reala Fakundo Kampaco i krilni centar Klipersa Džamajkl Grin.

"Kampaco je sjajan igrač, a mislim da će Džamajkl biti veliko pojačanje. Bio nam je potreban takav igrač", smatra Nikola.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.