VAU!

BOMBA! HARDEN I JANIS U ISTOM TIMU? "Brada" rekao DA, sada su klubovi na potezu!

Autor Milutin Vujičić

Do sada su se "otimali" za MVP nagrade, a sada bi igrali zajedno.

Džejms Harden želi da napusti Hjuston i to više ne skriva. Namerno je zakasnio na pripreme kako bi poručio rukovodstvu Rokitsa da mu se više ne dopada projekat u Teksasu, pa je na njima da li će ga trejdovati do početka nove sezone.

Istakao je da želi da ode u ekipu koja će se odmah boriti za šampionski prsten, spominjali su se Filadelfija i Bruklin, ali se sada pojavljuju nova imena koja su navijačima raspalila maštu.

Harden je proširio spisak timova u koje bi želeo da bude trejdovan, a jedan od njih je i Milvoki!

Mnogi su odmah pomislili da bi tako u Baksima bio stvoren MVP tandem. Prethodne dve sezone Janis Adetokunbo je proglašavan za najkorisnijeg igrača NBA lige, dok je pre njega to priznanje otišlo pravo u ruke Džejmsa Hardena.

"Brada" je zbog toga žestoko negodovao, smatrao je da je oštećen, ali bi obojica verovatno podržala ideju da zaigraju u Milvokiju i tako napadnu šampionski prsten.

I sam Adetokunbo je tražio od Milvokija da reaguje, i pojačanjima ga ubedi da ostane, a dolazak Hardena bi svakako zadovoljio velike ambicije. Pitanje je samo da li bi njih dvojica mogli da funkcionišu pošto su do sada navikli samo da budu glavne zvezde tima.

Takođe, Harden je otvoren i za ideju da bude trejdovan i u Majami, ali pitanje je da li će rizikovati s njim jer mu ugovor važi još dve godine, a pitanje je da li će ga produžiti posle toga.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.