Zanosna lepotica

PREVARILA JEDNU NBA ZVEZDU, SADA JE SA DRUGOM: Njen dekolte ostavlja bez daha, a ona voli košarkaše! (FOTO)

Autor Nikola Lalović

Voli sportiste, a ovo joj je drugi NBA košarkaš sa kojim se zabavlja.

Izvor: Instagram/AshleyAlvano

Izgleda kao da se medijska pažnja prosto "lepi" za porodicu Bol, a sada je pod lupom ljubavni život novog plejmejkera Šarlota LaMela. 

Najmlađi brat iz porodice je izabran na nedavno održanom draftu kao treći pik od strane Šarlot Hornetsa, a zajedno sa njim u NBA je "stigla" i njegova bivša devojka. 

Zvezda instagrama Ešli Alvano bila je srednoškolska ljubav najmlađeg Bola. Oni su bili u vezi od 2017. do 2019. godine, kada su raskinuli. Mediji u Americi su spekulisali da je razlog raskida to što je sada 20-godišnja Alvano prevarila novog pleja Hornetsa. 

Sada je našla novog dečka, a to je saigrač Denija Avdije i Davisa Bertansa iz Vašingtona - Rui Hačimura, 

Hačimura je reprezentativac Japana zanimljivog porekla pošto mu je majka Japanka, a otac iz Benina. Igra na pozicijama krila i krilnog centra, a u ruki sezoni prošle godine prosečno je beležio 13,5 poena, 6,1 skok i 1,8 asistencija. 

Sada se "šuška" da je u vezi sa Ešli Alvano, pošto je par snimljen zajedno u javnosti. Pogledajte zanosnu lepoticu o kojoj priča ceo NBA! 

Devojke koje su bile sa više NBA zvezda nisu novost, nedavno je nekadašnja žena Skotija Pipena našla novog dečka - 20 godina mlađeg Malika Bizlija iz Minesote.

.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.