Zver!

GLEDAĆEMO DVA LEBRONA U NBA? Džejmsov sin ima 16 godina, strašne fizikalije i već sada poručuju da će biti najbolji!

Autor Nikola Lalović

Ovo bi bilo uzbudljivo!

Izvor: YouTube/ESPN

Svi znamo kakav je igrač Lebron Džejms, a njemu godine izgleda ne mogu ništa. 

Prošle sezone je vodio Lejkerse do titule i onda je potpisao jako unosan dvogodišnji ugovor. Ne planira uskoro da ode sa scene, a moguće je da bismo mogli da ga gledamo zajedno sa sinom u ligi! 

Nekoliko puta je Lebron isticao da bi to voleo, a njegov najstariji sin Lebron junior poznatiji kao Broni bi uskoro mogao da se nađe u ligi. 

On je napunio 16 godina i igra za Sijera Kenjoj srednju školu. Pobudio je interesovanje mnogih, a sada je o njemu pričao Gilbert Arenas. 

Ovaj nekadašnji NBA Ol Star je istakao da bi Broni mogao da postane "perfektan igrač".

"On može da postane perfektan igrač. Igraće onako kako njemu odgovara. Ako mu bude trebalo 20 asistencija, on će doći do 20 asistencija. Mislim da će naredne godine biti najbolji igrač u državi". naglasio je nekadašnji plej Golden Stejta i Vašingtona. 

Broni Džejms u akciji.
Izvor: Youtube/ESPN

Za razliku od oca Broni igra na poziciji plejmejkera, a za svoju poziciju je izuzetno visok. Već sada su njegove fizičke predispozicije neverovatne. 

"Do svoje 18. godine on će da ima preko 2 metra, sa vertikalnim skokom od 110 centimetara. Samo te brojke govore da će biti najbolji igrač u državi", navodi Arenas. 

Kada završi srednju školu sigurno je da će svi koledži hteti da ga imaju u timu, ali ni njegov otac nije išao na koledž već je odmah otišao u NBA. 

Da li će i Broni slediti taj primer?

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.