Navijaće iz Amerike

POVRATAK RADONJIĆA OBRADOVAO NBA ZVEZDU: Navijač crveno-belih se javio iz SAD!

Autor Dušan Ninković

Crnogorski centar je zadovoljan povratkom zemljaka.

Izvor: MN Press

Nakon prekida saradnje sa Sašom Obradovićem, klupskom legendom čiji mandat na klupi nije ispunio očekivanja, Crvena zvezda je reagovala munjevito. Ubrzo je angažovan Dejan Radonjić, nekadašnji trener ovog tima i jedan od najuspešnijih ljudi koji su sedeli na klupi crveno-belih.

Taj potez se dopao navijačima, kako onima u Srbiji koji jedva čekaju povratak u halu, tako i onima koji trenutno igraju u NBA i gosti su Zvezde samo u posebnim prilikama. Među njima je Nikola Vučević, sjajni crnogorski centar.

Košarkaš Orlanda je oduševljen povratkom Radonjića na klupu crveno-belih, što je prokomentarisao aplauzom na svom tviter profilu.

Od ranije je poznato da je Vučević veliki navijač Zvezde, a često i gost na njenim utakmicama, kada mu to obaveze dozvoljavaju.Tokom prethodne sezone je o tome pričao sa Bilijem Beronom, tadašnjim igračem beogradskog tima.

Nikola Vučević je u SAD završio koledž, pa mu je karijera u Evropi bila kratkotrajna. Igrao je samo za Budućnost iz Podgorice i to 2011. godine, kada je u NBA trajao ''lok-aut''. U NBA karijeri je nosio dres dva tima, Filadelfije i Orlanda, u kom je već osam godina.

Dejan Radonjić i Nikola Vučević su sarađivali tokom kratkog zajedničkog boravka u Budućnosti, a nema dileme da bi Zvezdini navijači voleli da se ta saradnja obnovi. Ipak, to je nerealna misija zbog ugovora koji Vučević ima u Orlandu.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.