Šok

UŽAS U NBA - SRUŠIO SE KRVAV PORED JOKIĆA: Lenard ostao na parketu, lekari odmah utrčali na teren!

Autor Mladen Šolak

Neprijatna scena velikog derbija Zapada. Nikola je odigrao fenomenalan meč, a ova povreda na kraju obeležila je utakmicu

Izvor: YouTube/MLG Highlights

U prvoj "reprizi" okršaja iz prošlog plej-ofa, Denver i Klipersi odigrali su žestok meč, u kojem su Klipersi pobedili 121:108, a najbolji igrač tima iz El-Eja doživeo je veoma bolnu povredu!

Šest i po minuta pre kraja, Lenard je posle jednog duela sa Nikolom Jokićem ostao da leži na parketu i to sav krvav! Nije ga udario srpski centar, već njegov saigrač, Serž Ibaka

Meč je prekinut, a Lenard je posle pružana pomoći odveden u svlačionicu. Šteta što je ta scena donekle bacila senku na odličan meč i na još bolji Jokićev nastup, jer mu je samo skok nedostajao za tripl-dabl učinak.

Klipersi su bez Lenarda priveli posao kraju, a Jokićevih 24 poena, 10 asistencija i devet skokova ipak nisu bili dovoljni za pobedu Nagetsa protiv rivala koga su eliminisali iz prošlog plej-ofa.

Povređeni Lenard je predvodio Kliperse u Božićnoj večeri sa 21 poenom i sedam asistencija, a uz njega je lider bio i Pol Džordž, sa 23 poena i devet skokova.

Pogledajte još jednom kako je Kavai završio meč praktično u nokautu.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.