Kraj saradnje

ZVEZDA SE RASTALA SA TERIJEM: Američki centar napustio crveno-bele!

Autor Dušan Ninković

Prekid saradnje koja nije dugo trajala i nije ispunila očekivanja.

Izvor: MN Press

Sa starim-novim trenerom Dejanom Radonjićem je stigao i Lendri Noko, a crnogorski stručnjak, koji je poznat po radu sa centrima, neće imati na raspolaganju Emanuela Terija!

Američki centar je napustio Crvenu zvezdu nakon što je dogovoren sporazumni prekid saradnje kluba i igrača.

Iako je najavljivan kao veliko pojačanje, osim sjajnih fizičkih karakteristika Teri nije u Beograd doneo mnogo toga, pa je ovakva odluka očekivana.

''KK Crvena zvezda obaveštava javnost da je sporazumno raskinuo ugovor sa američkim centrom, Emanuelom Terijem (24). Klub se ovim putem zahvaljuje košarkašu na svemu što je učinio tokom boravka u KK Crvena zvezda, radu, zalaganju, posvećenosti, ali i ponašanju van terena. Crvena zvezda mts želi Teriju puno sreće, zdravlja i profesionalnih uspeha tokom dalje karijere'', navodi se u saopštenju.

Košarkaš koji igra kao krilni centar i centar je u Crvenu zvezdu stigao tokom sezone, kada je tim već bio formiran, a kao zamena za Lendrija Noka. Sada je ponovo napravljena slična razmena, pošto se Noko vraća u tim za koji je potpisao letos.

Teri je sa Crvenom zvezdom potpisao sredinom septembra, ali se na njegov debi dugo čekalo jer je odmah bio pozitivan na korona virus. Na poslednjih nekoliko mečeva crveno-belih nije bio u sastavu.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.