Problemi, problemi

ODLOŽEN ABA DERBI - OPET KORONA U BUDUĆNOSTI: Umesto borbe dva tima za vrh, moraju u izolaciju!

Autor Mladen Šolak

Podgoričani zbog kovida prolaze kroz ogromne probleme. Odložen je njihov derbi protiv Igokee.

Izvor: MN Press

Budućnost se ponovo sreće sa istim problemom - odlaganjem utakmica zbog korone.

Šampion Crne Gore trebalo je da u sredu uveče igra u "Morači" protiv Igokee meč za vrh tabele, ali te utakmice večeras neće biti.

Podgoričani su saopštili da u njihovom timu ponovo ima pozitivnih na koronu i da će zato sa Igokeom u narednom periodu naći rešenje kada će ovaj meč biti odigran.

"Nakon redovnog testiranja naše ekipe u utorak ujutru, pre utakmice ABA lige sa Igokeom, rezultati su pokazali da su dve osobe pozitivne na kovid-19. Osobe se nalaze u kućnoj izolaciji od momenta saznanja da su pozitivni, dok su sve aktivnosti u košarkaškom klubu suspendovane do rezultata sutrašnjih testova", saopštio je klub.

"Utakmica sa Igokeom, koja je trebalo da se igra u sredu od 19 časova, je odložena. Novi testovi na korona virus su zakazani za sredu ujutru i nakon rezultata, u saradnji sa ABA ligom i košarkaškim klubom Igokea, ćemo doći do rešenja kada će se utakmica odigrati", takođe je navedeno.

Posle velike pobede protiv Crvene zvezde Igokea bi u "Morači" igrala za još jedan veliki "skalp" i za nastavak sjajnog početka sezone. U ovom trenutku, tim Dragana Bajića ima skor 9-2 i igra zaista sjajno, što pokazuje i njena visoka pozicija na tabeli.

Ipak, derbi u "Morači" moraće da sačeka neko bolje vreme.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.