samouveren

ODUŠEVIO SRBIJU, AMERICI PORUČUJE: PAZITE ŠTA VAM KAŽEM! Vizardsi konačno pobedili, i to bez Vestbruka

Autor Pavle Knežević

Partija vrlo mlade karijere sina Zvezdine legende

Vašington je konačno ostvario svoju prvu pobedu u sezoni, i to bez Rasela Vestbruka, koji je propustio i drugu utakmicu za redom.

Vizardsi su pobedili oslabljenu Minesotu 130:109, a u odsustvu "Brodija" blistao je Bredli Bil, a istakao se i momak koji je osvojio srca u Srbiji, Deni Avdija.

Bil je postigao 31 poen protiv Minesote, koja je treći put bila bez prvog centra Karl-Entonija Taunsa. Avdija je postavio rekord karijere sa 11 poena, uz 7 skokova, 3 asistencije i 3 ukradene lopte.

Sin legende Crvene zvezde Zufera Avdije oduševio je sve u Srbiji kada je na draftu rekao da je njegov otac "sa Kosova, iz Srbije", a onda i na reveru nosio značku sa zastavama svog Izreala i Srbije. Sada oduševljava i Ameriku svojim samouverenim stavom.

"Možemo da imamo i sedam, osam vezani poraza, ali ćemo i dalje verovati u sebe. Pazite šta vam kažem – bićemo dobri", rekao je Avdija posle utakmice.

Trener Vizardsa Skot Bruks bio je pun hvale za mladog Izraelca.

"Mislim da je Deni napravio još jedan korak u mladoj karijeri. Mislim da je mogao da napravi nekoliko poteza zbog kojih ćemo ga koristiti u budućnosti", rekao je Bruks.

Vizardsi sada imaju skor 1/5, a u ovom meču su delovali mnogo bolje i konkretnije nego u prošloj utakmici u porazu od Čikaga.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi