realan

"MALINA" NEĆE PREVIŠE DA SE RADUJE: Nama je svaka pobeda kao kuća, Partizanu želim da osvoji Evrokup

Autor Pavle Knežević

Trener Borca priznaje da je trijumf nad velikim rivalom iznenađujuć

Izvor: Printscreen/YouTube

Borac je opet pobedio Partizan, baš kao i u prvom kolu ABA lige. To je tek četvrti trijumf Borca ove sezone, od čega treći na parketu.

Istina je i da Čačani nisu imali sreće, jer su dva puta putovali, a nisu igrali utakmice. Trener Marko Marinović čvrsto stoji na zemlji posle nove velike pobede i obećava da će njegov tim biti bar "pametniji" u drugoj rundi takmičenja.

"Krećemo drugi krugo opet iznenađujućom pobedom protiv Partizana. Ne možemo nešto previše da se radujemo. Nama je svaka pobeda velika kao kuća. Ovo je još jedna, nadam se da neće biti poslednja. Dobro su se igrači pripremili, imali smo dovoljno vremena. Nekako se uvek zalomi na nama, otišli smo na dva putovanja i vratili se bez odigrane utakmice", rekao je Marinović.

Popularni "Malina" veruje da njegov tim ne zaslužuje trenutnu poziciju na tabeli.

"Mislim da moja ekipa ne zaslužuje ovo mesto na kome se nalazi. To treba da potvrdimo na terenu. Izvukli smo pouke iz prvog dela sezone i znam da ćemo biti ako ne bolji, onda pametniji. Partizanu čestitam na fer i korektnoj igri, želim im da osvoje Evrokup i da igraju Evroligu sledeće sezone", rekao je Marinović.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.