veliki bol

"JEDAN DAN SE SMEJETE, DRUGI VAM NIJE DO ŽIVOTA": Vanesa Brajant se otvorila i poslala moćnu poruku

Autor Pavle Knežević

Pričala je i ranije o svemu, ali nikad o svom bolu. Do sad.

Izvor: Instagram/vanessabryant

Bliži se godišnjica smrti Kobija i Đijane Brajant, a Vanesa je podelila sa svima kako se svakodnevno bori sa tragičnim tugom i gubitkom ćerke i supruga.

Ona je napisala da je "tuga zbrkana grupa emocija": "Jednog časa se smejete, a sledećeg dana vam nije do života". A onda je svima ponudila direktan savet.

"Pronađite svoj razlog da živite. Znam da je teško. Ja pogledam svoje ćerke i pokušavam da izguram kroz ta osećanja zbog njih", napisala je Vanesa Brajant.

Kobi i Đijana su poginuli u helikopterskoj nesreći 26. januara, kada je živote izgubilo još sedmoro ljudi.

Vanesa je povremeno delila sa javnošću svoje napore da se sastavi i da se brine o sebi i njihove preostale tri ćerke, ali nikada do sada nije otvoreno govorila o svom bolu.

Izvor: Instagram/vanessabryant

"Iskreno, tuga je zbrkana grupa emocija. Jednog dana se smejete, a sledećeg dana vam nije do života. Hoću da kažem nešto za sve ljude koji se bore sa tugom i srceparajućim gubitkom. Pronađite svoj razlog da živite. Znam da je teško. Ja pogledam svoje ćerke i pokušavam da izguram kroz ta osećanja zbog njih. Smrt je garantovana, ali življenje ostatka svog života nije. Pronađite svoj razlog", napisala je Vanesa.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi