Sat otkucava!

PARTIZANOVIH 10 DANA ZA VAŽNE ODLUKE: Sat otkucava, pojačanja su neophodna, šta će uraditi crno-beli?

Autor Nikola Lalović

Poznat je krajnji rok za registraciju, do kada će se pratiti aktivnosti crno-belih na tržištu.

Izvor: MN Press

Partizan nastavlja rekonstrukciju tima i u sklopu toga rastaje se i sa Kodijem Milerom Mekintajerom.

Prvo je otišao Nemanja Gordić, koji je pojačao Mornar iz Bara, a po svemu sudeći crno-beli prekidaju saradnju sa još jednim plejmejkerom.

Kodi Miler-Mekintajer došao je prošle godine kao veliko pojačanje iz Cedevita Olimpije, ali nije zadovoljio i sada postoje nagoveštaji da bi čak mogao da nastavi karijeru u Panatinaikosu.

Za to vreme, dok on bude mislio o sledećem klubu, u Partizanu će razmišljati o nastavku rekonstrukcije i o poziciji "jedan", na koju je ove zime došao Džoš Perkins iz Poljske.Uz njega, jedini pravi plejmejker u ekipi je Aleksej Nikolić, koji se oporavlja i od povratka u klub u novembru još nije zaigrao.

Za sada će poziciju "jedan" pokrivati i Ognjen Jaramaz i Markus Pejdž, kojima nije strano da organizuju igru, ali svakako se očekuje da Partizan ipak dovede klasičnu "jedinicu".

Što se tiče ABA lige, krajni rok za to biće 1. februar, kada ističe rok za registraciju igrača u regionalnom takmičenju. To znači da je pred crno-belima deset dana za "pretresanje" tržišta i donošenje odluke.

Takođe, ne bi trebalo smetnuti s uma i da su ove sezone registrovani i juniori, bek Đorđije Jovanović (17 godina, 197 centimetara) i krilo Nikola Radovanović (17, 204), pa ostaje da se vidi da li će možda oni dobiti prostor u nastavku sezone.

Pred crno-belima su dani za donošenje odluka, ali i zahtevni takmičarski mečevi, jer u subotu igraju protiv FMP-a, pa onda ulaze u seriju mečeva u okviru koje će dva puta igrati protiv Lokomotive Kubanj u Evrokupu, a uz to će nastupiti i u "jadranskim" derbijima protiv Cedevite Olimpije u Ljubljani i Igokee u Hali sportova.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.