TO JE JOKIĆ!

GDE DA POTPIŠEM DA NE IDEM NA OL-STAR? Jokić iznenadio novinare, pa objasnio zašto mu je to VELIKA ČAST!

Autor Milutin Vujičić

U njegovom stilu.

Izvor: Youtube/Denver Nuggets/Printscreen

Nikola Jokić igra MVP sezonu u Denveru, pa je očekivano da ga vidimo kao startera na Ol-star meču, ali poznajući navijače i način na koji glasaju - moguće je da "izvisi" za to mesto.

Ipak, ako bude zdrav, apsolutno ne postoji dilema da će biti među najboljih 12 košarkaša izabranih iz Zapadne konferencije, iako to njega u ovom trenutku uopšte ne opterećuje pošto je svoje umeće već pokazivao na revijalnim utakmicama superstarova.

Poznajući njegov mentalitet i preferencije, novinari su ga na konferenciji za medije upitali da bi bi više voleo da dobije nekoliko dana odmora umesto Ol-star vikenda?

"Bio sam poslednje dve godine na Ol-staru", kazao je Jokić i pogledao ka portparolu Denvera kao da se i sam zapitao da li je to tačan podatak.

"U dobroj sam formi, ali odmor... Odmor bi bio odličan, odmah bih ga potpisao!", kazao je Jokić koji se pošteno "potrošio" u prvih 19 utakmica sezone, pošto zbog slabije forme saigrača - praktično sam nosi Denver na leđima.

Međutim, postoji drugi razlog zbog kog mu je Ol-star drag.

"Ali, biti Ol-star igrač je čast, mnogo ljudi predstavljaš, ljude iz Srbije, iz Sombora, moju porodicu, čast je biti tamo zbog toga", zaključio je Jokić.

Nikola Jokić intervju (sport)
Izvor: YouTube/Denver Nuggets

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.