Jednim potezom

NOKAUTIRAN KAPITEN BIH I RIVAL PARTIZANA: Protivnik ga udario i slomio mu vilicu! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Na meču francuskog prvenstva je dobio udarac.!

Izvor: Twitter/cyril_cmch/printscreen

Teška povreda Miralema Halilovića, reprezentativca Bosne i Hercegovine i čoveka koji je tokom FIBA ''prozora'' kapiten nacionalnog tima. Nije nešto uobičajeno za sport, njemu je stradala vilica.

I to od ''kolege'', protivničkog centra koji ga je svom silinom udario u bradu.

Na meču francuskog prvenstva između Roana i Metropolitansa, tokom treće četvrtine meča, Bubakar Ture je pesnicom nasrnuo na krilnog centra iz Bosne i Hercegovine.

Nije poznato da li je Senegalac nečim isprovociran u ovom duelu ili je udarac došao ''iz čista mira'', ali će svakako Ture biti kažnjen zbog ovakvog prekršaja. Za sada je poznato da će Halilović morati da pauzira najmanje tri meseca!

On se istog trenutka uhvatio za bradu i udaljio sa lica mesta, a zatim se i vratio kako bi se fizički obračunao sa protivničkim igračem. Do toga nije došlo, jer su reagovali igrači obe ekipe.

Miralem Halilović (29) igra na pozicijama krilnog centra i centra, visok je 208 centimetara, a već godinama igra u inostranstvu. Nakon što je ponikao u Sloboda Diti nosio je dres Zagreba, litvanske Džukije, Krke, Šibenika, Orleana i ove sezone Metropolitansa, sa kojim je Partizan rival u drugoj grupnoj fazi Evrokupa.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.