Mora čvršće!

ZVEZDA DOBILA DERBI, RADONJIĆ KRITIKUJE: Pre svega loša odbrana, napad da zadržimo!

Autor Nikola Lalović

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić je i pored pobede imao zamerke na račun igre svog tima.

Izvor: YouTube/KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde su se pobedom nad Megom "dokopali" 12. pobede u ABA ligi i tako izjednačili na tabeli sa Igokeom, Budućnosti i Cedevitom po broju pobeda. 

Sada je samo Mornar sa 13 pobeda uspešniji, ali trener Dejan Radonjić je posle meča imao zamerke na račun svojih igrača. 

Istakao je na početku da je bilo teško posle jakog evroligaškog programa dobiti ovaj meč.

"U svakom slučaju posle dve nedelje sa duplim programom u Evroligi uvek je nezahvalno ući u novi duel, posebno ako se igra protiv jakog rivala kao što je Mega. Večeras su igrali jako dobar meč, morali smo da igramo do poslednjeg atoma snage zbog za nas jako važne pobede", naglasio je Radonjić.

Ipak, kao i posle nekih prethodnih mečeva nije bio zadovoljan onim što je video u odbrani. 

"Mislim da smo odigrali meč nedovoljno dobro odbrambeno. Ovo je sitaucija koja je zahtevala možda i drugačiji način igre. Očekujem da ćemo i u tom segmentu biti bolji u narednom periodu, a nadam se da ćemo u narednim mečevima da zadržimo ovako dobro napadačko raspoloženje", dodao je trener crveno-belih. 

Upitan je da prokomentariše utakmicu Lengstona Hola, ali on je ipak koncentrisan na kompletan tim.

"Mislim da su svi momci dali veliki doprinos, momci su dali sve od sebe i uspeli smo da dođemo do pobede što je bilo najvažnije", završio je Radonjić. 

Sada Crvenu zvezdu očekuje duel sa Žalgirisom u Evroligi, a pred meč sa Megom je napravljena i jedna izmena u rasporedu crveno-belih koja će dodatno otežati nastavak sezone. 

Konferencija za štampu posle Mege
Izvor: YouTube/KK Crvena zvezda

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.