HAOS!

KO JE PLAVUŠA KOJA JE PSOVALA LEBRONA, A ON JOJ REKAO "KUČKO": Udata za duplo starijeg, niko ne zna čime se bavi! (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Džulijana je napravila pravu buru, a evo ko je ona...

Izvor: YouTube/screenshot/ House of Highlights/Instagram/Screenshot/julianaacarlos

Nedostajali su nam navijači u košarkaškim halama, ali čim su se vratili u NBA - odmah incident o kome se čitav dan priča u SAD, pa je čak pokrenuta i istraga protiv Lebrona Džejmsa!

Na susretu Atlante i L.A. Lejkersa jedna navijačica je ušla u verbalni sukob sa Džejmsom, navodno nezadovoljna načinom na koji se obratio njenom mužu, da bi posle čitave drame bila izbačena sa utakmice, o čemu je (očekivano) snimila i poseban vlog.

Mlada devojka se zove Džulijana Karlos i ima 25 godina, a u video snimku koji je podelila na Instagramu optužila je Džejmsa za seksizam.

"Upravo su me izbacili s utakmice jer samo govorila s**nja Lebronu koji je pričao s**nja mom je*enom mužu. To je takvo je*eno sr*nje. Za vreme utakmice je opsovao mog muža pa sam mu rekla da ne razgovara tako s mojim mužem jer ću vratiti. Onda mi je rekao: 'Umukni, kučko', a ja sam mu odgovorila: 'Ti umukni, kučko'", u dahu je pričala Karlos.

lebron džulijana
Izvor: YouTube/House of Highlights

Lebron je u međuvremenu "pecnuo" preko Tvitera, dama je dobila internet nadimak "Courtside Karen", a vrlo brzo saznalo se i ko je Džulijana Karlos i kako je došla do skupocenih ulaznica kraj terena u Atlanti, odakle se svađala sa možda i najboljim košarkašem današnjice.

Džulijana Karlos je rođena 1995. godine i udata je za poznatog biznismena iz Atlante - Krisa Karlosa, pošto ga je upoznala pre dve godine.

Izvor: Instagram/screenshot/julianaacarlos

Kris je iz vrlo bogate porodice i dosta je stariji od Džulijane, rođen je 1964. godine, a drži kompaniju koja se bavi distribucijom alkoholnih pića. Nije poznato koliko je "težak", ali se zna da je pre tri godine kupio penthaus u Majamiju vredan 25 miliona dolara. 

Par koji je "digao" čitavu Ameriku na noge nema dece, ali iz prethodnog braka Kris ima sina i kćerku koji su približno istih godina kao Džulijana.

Što se tiče devojke koja je uspela da se posvađa s Lebronom, očigledno nije njegov veliki fan, a nije poznato čime se bavi. Na Instagramu ima oko 32 hiljade pratilaca, što će "skočiti" posle NBA drame i verovatno joj doneti dosta novca.

Pogledajte njene fotografije!

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.