ZASLUŽUJE VIŠE

JOKIĆ UBACIO 50 POENA, A NEMA OSMEHA NA LICU: Ovako ne treba da izgleda kandidat za MVP-a, Denver je kriv! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Ne može sve sam, Denver mora da mu obezbedi ekipu koja će se boriti za titulu.

Izvor: Youtube/Denver Nuggets/Printscreen

Nikola Jokić odigrao je prošle noći meč života pošto je u koš Sakramenta ubacio čak 50 poena, što je bilo dovoljno da obori čak tri neverovatna rekorda.

Ipak, ako njega pitate - tu nema preteranog povoda za zadovoljstvo.

Denver je poražen od Sakramenta (119:114), a razlog nije teško pronaći - Jokić je bio bez pomoći igrača kao što su Džamal Marej i Gari Heris, pa je sam morao da "vuče" sve konce, nadajući se da bi neko od mlađih mogao da proigra.

Na kraju je u poslednjoj deonici odlučio da sam "povuče", međutim i to što je srušio lični rekord nije bilo dovoljno za pobedu, pa je posle meča bio neraspoložen.

Ne viđa se često da igrač ubaci 50 poena, a da ne razvuče osmeh od uha do uha...

"Mislim da nisam bio preterano agresivan, samo mi je fokus bio na visokom nivou. Igrali smo sa nekoliko mladih igrača, pokušavao sam da im pomognem, ne znam da li sam ih pomogao... Na kraju sam bio agresivniji, više sam šutirao", rekao je Jokić.

Pohvalio je Foksa, zatim Barnsa, Haliburtona i Holmsa, poručio da su uspeli da zaustavi Hilda, ali i posle dugo traženja prave reči istakao da je Sakramento imao više raspoloženih strelaca.

Očekivano, upitan je i kako se oseća jer je jedan od kandidata za MVP.

"Ne znam, ne razmišljam o tome...", kratko je odgovorio Jokić i stakao šta mora bolje.

"Bitno je da počnemo da još više verujemo jedni drugima, da grizemo još više, da se kolektivno svi zauzmemo za sebe i krenemo da se borimo. Mislim da odbrana igra veliku ulogu u našem sistemu i da MORA da bude bolja", zaključio je Somborac.

Pogledajte i ceo intervju!

Jokić rekord karijere (sport)
Izvor: YouTube/Denver Nuggets

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.