Glasajte!

SAMO JE LEBRON BOLJI, ALI ĆE I JOKIĆ NA OL-STAR! Glasovi samo pljušte - Nikola, spremaj se za spektakl!

Autor Dušan Ninković

Srpski centar će gotovo sigurno igrati na Ol-star utakmici u Atlanti ove sezone.

Napravljen je drugi presek glasova za Ol-star, a Nikola Jokić je u samom vrhu liste! Računajući visoke igrače Zapadne konferencije, samo je Lebron Džejms ispred njega po broju glasova.

Prva zvezda Lejkersa je već sakupila preko 4 miliona, dok je as Denver Nagetsa i reprezentacije Srbije na oko milion manje.

Iako je Lebron Džejms povećao razliku u odnosu na srpskog košarkaša, Nikola ima razloga za zadovoljstvo. Porasla je i njegova prednost u odnosu na pratioce, pa sada u leđa gledaju Kavaj Lenard (preko 500.000), Entoni Dejvis (skoro 700.000) ili Pol Džordž koji ima skoro dva miliona glasova manje!

Od igrača na Zapadu, ali među bekovima, više glasova od srpskog igrača sakupio je i Stef Kari, dok sjajnog igrača Golden Stejta prate Luka Dončić, Demijen Lilard, Donovan Mičel...

Što se tiče glasanja na Istoku, tamo je konkurencija među visokim igračima oštrija. U samom vrhu po broju glasova su Durent, Adetokunbo, Embid, Tejtum... Među bekovima u IStočnoj konferenciji dominiraju Bredli Bil, a zatim tandem Bruklin, Harden - Irving.

Podsećamo, Nikola Jokić je i nakon prvog preseka glasova bio u odličnoj poziciji. Mada, neki od NBA igrača ističu da smotra najboljih igrača u ligi ni ne treba da se održi. Takvo gledište brani i Lebron Džejms.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.