VIŠE JE RAZLOGA

MUTA NIKOLIĆ SE ŠATIRAO I PROMENIO IMIDŽ: Otkriću vam tajnu zašto sam to uradio

Autor Nebojša Marković

Iskusni stručnjak je sve iznenadio.

Izvor: MN Press

Košarkaši Vojvodine su uspeli da šokiraju FMP 73:67 i plasiraju se u polufinale Kupa Radivoja Koraća.

A osim igrača Novosađana, iznenađenje je priredio i njihov trener Miroslav Muta Nikolić - i to imidžom!

Trener Vojvodine je bio srećan što je njegova ekipa napravila odličan rezultat i obezbedila polufinale protiv Mege koje je na programu u subotu.

Ipak, on je za "24sedam" otkrio i da je promenio imidž, rekavši da je to uradio jer sarađuje sa mladim igračima.

"Moram da se prilagodim okolnostima. Oni su mladi, moram i ja da budem mlad. Čak sam se i šatirao. Pratim trendove ili je možda i ova situacija i bolest koju sam prošao uticala da izgledam bolje. Ko zna, sve je moguće. Bitno je da se ja osećam dobro. To je najvažnije", iskren je bio Nikolić

Popularni Muta se osvrnuo i na polufinalni meč koji njegovu Vojvodinu očekuje protiv Mege u subotu od 18.30 uz prenos na TV Arenasport 1.

"Biće teško, svesni smo da igramo protiv ekipe, koja je možda i najozbiljniji kandidat za osvajanje Kupa. Igraju odlično, imaju sjajne pojedince. Pre svega tu mislim na Petruševa, mada su i ostali imaju kvalitet. Nisu slučajno u vrhu ABA lige. Izuzetno poštujem sve što su uradili u dosadašnjem delu sezone. Na nama je da igramo hrabro, da pokušamo da neutrališemo njihove najbolje igrače i da se nadamo pobedi. Veoma je teško za nas da igramo u ovom ritmu na dva dana, ali verujem u ove momke. To su do sada mnogo puta pokazali da znaju da igraju košarku. Nema razloga da tako ne bude i sutra", poručio je iskusni stručnjak.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.