Košarka

PARTIZAN ŠUTIRAO IZVANREDNO, VRATILA NAS ODBRANA: Dejan Radonjić o drami u derbiju!

Autor Mladen Šolak

Ovako je trener crveno-belih video meč

Izvor: MN Press

Prštalo je u Novom Sadu u polufinalu Kupa, u kojem je Crvena zvezda prvi put od 2017. pobedila Partizan i prekinula njegovu dominaciju tim takmičenjem.

Ekipa Dejana Radonjića plasirala se u finale, u kojem će u nedelju od 21 čas igrati protiv Mege, a trener crveno-belih je posle derbija "za infarkt" napravio kratki osvrt na viđeno.

"Čestitke svima na pobedi i prolasku u finale. Meč je bio interesantan. Naš početak nije bio dobar kako smo očekivali, Partizan je bio dobar, šutirao izvanredno, mi smo sve vreme pokušavali da stignemo. Boljom odbranom smo bili bliži i u završnici koja je bila neizvesna, došli smo do pobede", rekao je on.

On je podsetio na činjenicu da je Zvezda nastupila bez petorice igrača.

"Zadovoljan sam igrom u situaciji kada imamo izostanak toliko igrača. Drugačije je nego da smo svi bili zajedno i igrali isti meč. Bitno je da nas čeka sledeća obaveza, sa malom rotacijom, dan za danom, velikom potrošnjom", dodao je on.

U borbi za trofej crveno-beli će treći put igrati protiv Mege. U prethodna dva meča su pobedili 2014. i 2015.

"Biće bitno da napravimo dobru pripremu za Megu koja je pokazala da zaslužuje da se bori aktivno za trofej. Mi smo sa njima igrali mečeve u kompletnom sastavu, bili su neizvesni, videćemo sutra. Bio bih zadovoljan da odigramo dobro, videćemo da li je to dovoljno", dodao je Radonjić.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.