Seniori!

MILUTIN VUJIČIĆ JE PRVI BISER, ZVEZDA POTPISALA JOŠ DVOJICU: Centar i plej za budućnost crveno-belih!

Autor Nikola Lalović

Tim sa Malog Kalemegdana nastavlja da ulaže u svoje mlade igrače.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda je u prethodnih nekoliko mečeva u svom sastavu imala i dva juniora, pošto su zbog velikog broja zaraženih virusom korona mesta u timu popunjavaoli Milutin Vujičić i Nikola Šaranović. 

Vujičić je potom potpisao i profesionalni ugovor sa timom, a sada su to uradila još dva mlada igrača. 

Filip Branković i Marko Mihailović su se obavezali na četvorogodišnju vernost crveno-belima. Branković ima 203 centimetra i igra na poziciji centra, dok je Mihailović plejmejker visok 196 centimetara. Obojica su rođeni u januaru 2003. godine. 

"Tu smo od pionirskih dana i poznajemo jako dobro sistem u kome smo nastali i razvijali se. Ovo je kako se kaže, samo jedan korak ka cilju koji sam zacrtao da budem košarkaš prvog tima Crvene zvezde . Na meni je da nastavim da treniram i jednog dana dođem do tog cilja koji sam sebi postavio. Hvala i Crvenoj zvezdi na poverenju i veri koje mi je ukazala ovim ugovorom" rekao je Branković.

Mihailović se zahvalio klubu na pruženoj šansi, a sada želi da nastavi da napreduje. 

"Mogu samo da se zahvalim klubu na pruženoj prilici, a ovaj ugovor to svakako jeste. Ovo svakome ko želi da postigne nešto u košarci, može da bude samo motiv da radi još više i dokazuje se. Dobro poznajem klub, trenere, imamo sve uslove da radimo i napredujemo", rekao je Mihailović.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.