Evroliga presuđuje

ŠOK! OTIŠAO IZ ZVEZDE, PA JE TUŽIO - TRAŽI NOVAC I ZA KUP: Saša Obradović hoće da mu crveno-beli plate CEO ugovor!

Autor Dušan Ninković

Doskorašnji trener crveno-belih hoće da naplati raskinutu saradnju.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda završila je na Evroliginom ''sudu'' za rešavanje sporova. Razlog za to su potraživanja koja od crveno-belih ima doskorašnji trener ekipe, Saša Obradović!

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde je letos stigao u klub, ali je saradnja prekinuta nakon samo dva meseca. Umesto njega kormilo je ponovo preuzeo Dejan Radonjić, a Obradović sada od tima sa Malog Kalemegdana zahteva novac za narednih godinu i po dana, odnosno do kraja ugovora!

Kako prenosi ''MozzartSport'', Obradović je tužio crveno-bele i pored plata koje svakako može da traži zbog dobijenog otkaza, zahteva da mu se isplati i bonus za nedavno osvojeni Kup Radivoja Koraća.

Podsećamo, Crvena zvezda je u Novom Sadu stigla do prvog pehara u sezoni, ali je u tom takmičenju nije vodio Obradović. Nekoliko meseci pre završnog turnira na klupu je seo Radonjić.

Nekadašnji organizator igre reprezentacije Jugoslavije je sam platio obeštećenje Monaku, kako bi preuzeo tim čiji je dres nosio tokom igračke karijere. Ipak, saradnja nije bila uspešna kako se očekivalo.

Crvena zvezda je otpustila Sašu Obradovića pre nešto više od dva meseca, nakon niza loših rezultata. Tada je delovalo da su se klub i igračka legenda crveno-belih rastali u dobrim odnosima, ali nova dešavanja sada bacaju senku na taj rastanak.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.