NIMALO NAIVNO!

PARTIZANOVOM IGRAČU PROTIVNIK PAO NA GLAVU! Strašna povreda Zagorca, izašao iz igre i nije se vraćao u igru! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Izgledalo je to vrlo grubo i nezgodno u televizijskom prenosu.

Izvor: Youtube/Arena Sport TV/printscreen

Partizan je izgubio u Zadru, nakon velike borbe i jedne od najneizvesnijih utakmica u aktuelnoj sezoni ABA lige. Bilo je 96:94 za domaći tim i to nakon 45 minuta košarke.

Ognjen Jaramaz je pogodio na sekund do kraja četvrtine četvrtine i utakmicu odveo u produžetke, a tamo su, kao i u poslednjeoj deonici, gosti iz Beograda bili oslabljeni. Poslednjih 15 minuta nije igrao Rade Zagorac.

Jedan od najiskusnijih košarkaša Partizana je doživeo povredu u poslednjim momentima treće četvrtine, kada mu je košarkaš protivničkog tima pao na glavu! Dok je povremeni reprezentativac Srbije ležao u reketu, igrač Zadra je pao na njega, a nakon ulaska u teren lekarske ekipe, Zagorac se preselio na klupu.

Iako u prvi mah nije delovalo da je povreda ozbiljnija, Zagorac je propustio celu četvrtu deonicu, ali i produžetak u kom su crno-beli poraženi. O stepenu ozbiljnosti njegove povrede više informacija ćemo, verovatno, dobiti narednih dana.

Poraz na gostovanju Zadru bio je peti uzastopni za Partizan. Ranije su protiv crno-belih slavili Borac, Budućnost, Cedevita Olimpija i Igokea, a beogradski tim naredni meč igra u Evrokupu protiv Trenta.

Povreda Zagorca
Izvor: YouTube/Arena sport TV

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.