Neobično

TRINKIJERI TUŽIO PARTIZAN - TRAŽI NOVAC I ZA OVU GODINU: Hoće da mu se plati i sezona koja je u toku!

Autor Dušan Ninković

Crno-beli će morati da plate treneru koji je letos otišao?

Izvor: MN Press

Bivši trener beogradskih crno-belih Andrea Trinkijeri rešio je da preko suda naplati kompletnu sezonu od Partizana, prenosi Mozzart sport.

Kako je objašnjeno, italijanski stručnjak ne traži novac za isplatu kompletne prošle sezone, već tekuće, u kojoj nije ni sedeo na klupi srpskog kluba.

Aktuelni trener Bajerna iz Minhena zahteva od Partizana da mu se isplati u potpunosti ugovor čiji je raskid zatražio prethodnog leta.

Pored toga, italijanski trener koji radi sjajan posao na klupi Bavaraca, tvrdi da su u Partizanu pogrešno obračunali poslednje dve plate iz prethodne sezone.

Zbog preporuka Evrolige da se primanja igrača i članova stručnog štaba revidiraju u poslednjim mesecima prethodne sezone, kada se košarka nije igrala, Trinkijeri je podneo tužbu.

Trinkijeri je u Beograd stigao tokom novembra 2018. godine, u takmičarskoj 2019/20 sklopio "kockice", osvojio Kup i pravio sjajne rezultate, ali je prethodnog leta zatražio raskid saradnje i vratio se u Nemačku.

Partizan je u trenutku prekida prethodne košarkaške sezone bio lider ABA lige i ekipa sa najboljim učinkom u Evrokupu, pa su se crno-beli opravdano smatrali favoritima za trofeje u ta dva takmičenja.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.