OPA!

VAU! PARTIZAN SE MUČIO DOK ON NIJE POLETEO: Strašno zakucavanje protiv Cibone je najava preokreta! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Sjajan potez košarkaša crno-belih u Hali sportova.

Izvor: Twitter/ABA_League/printscreen

Tokom druge četvrtine, u trenucima kada se Partizan najviše mučio, iskoračio je Uroš Trifunović! Mladi košarkaš Partizana je u nekoliko uzastopnih napada smanjivao prednost Cibone, najavljujući preokret svog tima.

Sin legendarnog košarkaša Crvene zvezde Aleksandra Trifunovića posebno se istakao kada je u drugom napadu, nakon što je Radovanović osvojio jednu ničiju loptu, snano zakucao!

Na semaforu je pisalo 31:37, a Ognjen Jaramaz je na tačno 30 sekundi do poluvremena pokušao šutem za tri poena. Nije bio precizan, a mladi Radovanović još jednom je pokazao borbenost. Osvojio je loptu koju je na najbolji mogući način dostavio do Trifunovića.

Trk ka košu, pa snažno zakucavanje, za erupciju oduševljenja na Partizanovoj klupi. Bila bi u transu i publika, da je navijačima dozvoljeno da uđu u halu Ranko Žeravica u kojoj se igra nekada veliki derbi jugoslovenske košarke.

Partizan se nakon ovakvih poteza Uroša Trifunovića i energije koju su mu na večerašnjem meču doneli mladi košarkaši potpuno vratio u meč. Tokom treće četvrtine, crno-beli su preokrenuli rezultat.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.