POGLEDAJTE!

ŠEK SE SETIO PEĐE STOJAKOVIĆA I SVE ODUŠEVIO: O'Nil bodrio Crnogorca, pa nabrajao - "Svi oni umeju da šutiraju!" (VIDEO)

Autor Nebojša Marković

Sjajan momenat sa Ol-Star vikenda.

Izvor: YouTube/NBA on TNT/Printscreen

NBA Ol-Star vikend je završen i doneo je neke spektakularne poteze.

Dok svi pričaju o pobedi Tima Lebron u Ol-Star utakmici i trijumfu Stefa Karija u brzom šutiranju trojki, navijačima iz ovih krajeva biće zanimljiv jedan drugi detalj.

Naime, Nikola Vučević je nastupio u takmičenju veština na Ol-Staru vikendu, a potezi Crnogorca naterali su Šekila O'Nila da se priseti mnogih sjajnih igrača sa ovih prostora koji su igrali u NBA ligi.

Vučević je bio deo takmičenja veština i u četvrtfinalu se sastao sa Robertom Kovingtonom iz Portlanda.

Crnogorski košarkaš je uspeo da na jednom kraju pogodi koš, da bi onda na drugoj strani morao da pogodi trojku ne bi li upisao konačnu pobedu.

Kako se približavao, tako je Šekil O'Nil sve više počeo da navija.

"Šutiraj to, Viću! Šutiraj to, Viću!", vikao je O'Nil. "Svi kojima se prezime završava na -IĆ umeju da šutiraju", pričao je Šekil i potom počeo da nabraja prezimena košarkaša sa ovih prostora, među kojima je bilo i Stojaković.

Poslušajte!

Posle pobeda protiv Roberta Kovingtona iz Portlanda, a onda i Krisa Pola iz Finiksa, usledilo je Vučevićevo finale protiv Domantasa Sabonisa u kojem je ipak izgubio.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.