HIT video

RECI NEŠTO GLUPO I IDI: Čuveni Italijan van sebe od BESA - njegov "press" morate da pogledate (VIDEO)

Autor Mladen Šolak

Poznati Sasarija nije mogao da se suzdrži posle tesnog poraza od Nimburka. Održao je konferenciju za novinare za pamćenje.

Izvor: Twiter/Eurohoops.net

Poznati Italijan Đanmarko Poceko (48) jedan je od trenera koji izazivaju velike simpatije u Evropi, pre svega zbog svog temperamenta, harizme, energije koju je pokazivao kao igrač, a koju ispoljava i sad pored terena.

I u utorak uveče, posle meča protiv Nimburka, videli smo temperamentnog Poceka, ali sasvim drugačijeg nego inače. Potpuno besnog!

Posle ispuštene pobede u Češkoj i ulaska u opljačkanu svlačionicu svog tima, on je ljutit izašao pred novinare. Toliko je bio besan zbog odluke sudija da ne proveravaju dosuđen aut u poslednjim sekundama da je sugerisao i svom igraču Miru Bilanu da napusti "press".

"Ovo nije fer, Ovo nije fer. Moja ekipa je putovala 25 sati da dođe i odigra utakmicu. Ovo nije fer", urlao je Poceko na konferenciji za novinare i besno objašnjavao gde su sudije pogrešile dok je hrvatski košarkaš Miro Bilan sedeo bez reči.

"Oni su mi kao sinovi. Ovo nije fer, ovo nije fer...", ponavljao je ljutiti Poceko. Sam se podigao, krenuo i samo dobacio Bilanu pre izlaska:

"Reci nešto glupo i pođi"

Pogledajte konferenciju za novinare Poceka!

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.