Sukob...

KARLEUŠA, NIKO NE BRANI DA PEVAŠ U PRAZNOJ HALI: Bivši Partizanov košarkaš obrusio pevačici!

Autor Dušan Ninković

Ljubimac Partizanovih navijača brani svoje kolege, sportiste.

Izvor: MN Press/ATA Images/Antonio Ahel

Jeleni Karleuši zasmetalo je to što ''samo'' pevači i muzičari ne mogu da nastupaju u ova vremena, a nekadašnji košarkaš crno-belih reagovao je na to. Košarkaškim žargonom, bila je to blokada Uroša Lukovića, snažnog centra Mornara.

Srpski košarkaš koji poslednjih nekoliko sezona igra u Crnoj Gori nije želeo da ostane dužan nakon tvrdnji pevačice da su sportisti u trenutnim uslovima povlašćena grupa.

''Ako mogu fudbaleri ili košarkaši ili teniseri da rade svoj posao i zabavljaju narod, zašto pevači ne mogu da pevaju, muzičari da sviraju...'', glasio je jedan deo poruke koji je Karleuša okačila na svoj Instagram.

Istu tu poruku, ali uz dodatni komentar, ostavio je i Luković. ''Tebi niko ne brani da pevaš u praznom klubu, hali, stadionu'', napisao je igrač barskog Mornara, kom ove sezone ide odlčno u regionalnom takmičenju.

Izvor: Instagram/uroslukovic/printscreen

Uroš Luković (31) visok je 216 centimetara i igra na poziciji centra. Ponikao je u Torlaku iz Kumodraža, igrao za FMP iz Železnika, a preko Španije, Makedonije, Turske i još nekoliko puta Makedonije stigao je do Partizana. Nikada nije krio da je veliki navijač crno-belih, ali se u klubu zadržao samo jednu sezonu.

Od 2017. godine Luković igra u Mornaru, a u košarkaškoj porodici istim sportom se bave njegov brat Marko, koji ABA ligu igra u Splitu i sestra Branka. Košarkom su se bavili i njihovi roditelji.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.