predigra

OGLASIO SE BOKAN - "TO PITAJTE ČOVIĆA": Predsednik Budućnosti odgovorio prvom čoveku Zvezde - to JESTE derbi!

Autor Pavle Knežević

Progovorio i o navodima da "spinuje" vestima

Izvor: MN Press

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović rekao je ove nedelje da i Zvezda i Partizan zaslužuju licencu na pet godina za Evroligu.

Tom prilikom je ocenio da predstojeći susret crveno-belih protiv Budućnosti "nije derbi", već da je na ovim prostorima derbi "samo kada igraju Zvezda i Partizan i Partizan i Zvezda".

Predsednik Budućnosti Dragan Bokan smatra, međutim, da to jeste derbi, ali nije hteo da direktno komentariše izjavu Čovića.

"Morate to da pitate Čovića (zašto to misli), ipak je on najstariji učesnik košarke u regionu, dugo godina je na čelnim pozicijama kluba. Ja imam suprotno mišljenje i to je za mene derbi. Uradićemo sve da napravimo ambijent, da naši igrači daju maksimum i dođu do pobede. Zvezda je klub za svako poštovanje i evroligaški tim", rekao je Bokan za BHBasket.

Čović je u petak takođe poručio i da mu deluje da mu tračevi o evroligaškoj licenci za Zvezdu deluju kao spin iz Podgorice, a Bokan je na to odgovorio...

"Ja ne bih to komentarisao, uvek se tako dešava pred derbi. U ABA ligi je derbi svaki meč koji odlučuje među četiri, a posebno kada se radi o borbi za prvo mesto. Te stvari su neozbiljne, ne doprinose dobroj energiji, prema tome ja ne želim odgovarati na to pitanje", objasnio je Bokan.

Utakmica Budućnost - Crvena zvezda igra se u nedelju od 20 sati.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.