Sjajan dribling!

NEKAD BODIROGA, A SAD DONČIĆ: NBA legenda opet na ringišpilu, Luka ga "provozao" kao "Bodi bond" pre 17 godina! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Neverovatni slovenački plejmejker je protiv Portlanda sjajnim driblingom potpuno izbacio Karmela Entonija iz igre.

Izvor: MN Press

Reprezentacija Jugoslavije je 2002. godine odigrala svoj poslednji veliki turnir i osvojila svetsko zlato usred Amerike, usput pobedivši Amerikance u četvrtfinalu.

Dve godine kasnije pod nazivom Srbija i Crna Gora nismo se proslavili na Olimpijskim igrama u Atini, a na pripremnom turniru odigranom pred OI odigran je meč sa Amerikom koji je ostao upamćen po neverovatnoj finti Dejana Bodiroge koji je potpuno izbacio iz igre Karmela Entonija.

Sada 17 godina kasnije Entoni je doživeo da mu istu fintu "proda" Luka Dončić! Mladi plejmejker Dalasa je odigrao fenomenalan meč protiv Portlanda i bio je na korak od tripl-dabla. 

Imao je 38 poena i po 9 skokova i asistencija, ali nije doneo pobedu Maveriksima.Portland je na kraju došao do trijufa, a Karmelo Entoni je doživeo da ga opet jedan Evropljanin "provoza" kao Bodiroga davne 2004. godine. 

Bodiroga vs Entoni
Izvor: Youtube/ExYuSports

Ostao je Entoni na Dončiću i morao je da ga brani, a pošto je znao da je mnogo sporiji udaljio se i dao dosta prostora Slovencu. Ipak to mu nije pomoglo, u jednom trenutku je samo "proleteo" pored prve zvezde Dalasa!

Pogledajte samo ovu magiju!

Dončić vs Karmelo Entoni
Izvor: Youtube/Yegri Podcast

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.