Trejd

VELIKAN TRAŽI BOGDANA, TREBA IM ZA TITULU: Dosta su čekali, ciljaju Srbina i idu na sve ili ništa!

Autor Nikola Lalović

Milvoki je zbog Bogdana dobio i kaznu, a samo nekoliko meseci po dolasku u Atlantu timovi se opet "otimaju" o srpskog beka.

Još nedelju dana je ostalo do kraja roka za trejdove u NBA i situacija se sve više "zakuvava"! 

Jedan od igrača koji povlači najviše interesovanja je krilni centar Atlante Džon Kolins. Ovaj 23-godišnjak izlazi iz ugovora na kraju sezone i verovatno će tražiti dugoročni ugovor vredan dvadesetak miliona po sezoni. 

Dalas, Kingsi i Detroit čekaju da mu istekne ugovor pa da ga dovedu u svoje redove kao slobodnog igrača, dok Boston neće da čeka! Tim Breda Stivensa želi titulu i želi je odmah!

Dugo se gradi tim Seltiksa oko Džejsona Tejtuma i Džejlena Brauna, stigao je i Kemba Voker, ali pod košem nedostaje kvaliteta. Sada to hoće da nadomeste Kolinsom, ali on nije jedina meta! 

Seltiksi uz Kolinsa iz Atlante žele i Bogdana Bogdanovića. Srpski bek je nedavno izašao iz povrede i ponovo počeo da igra za Houkse, a sada bi mogao da menja sredinu. Pošto je iz Sakramenta otišao za Atlantu i potpisao četvorogodišnji ugovor sada bi u slučaju odgovarajuće ponude opet mogao da se seli. 

Pored Brauna, Tejtuma i Vokera ne bi bio starter, ali bi u slučaju da u Atlantu ode Markus Smart verovatno dobijao tridesetak minuta na terenu kao prva izmena na sve tri spoljne pozicije. 

Boston je spreman da rizikuje ovim trejdom jer bi dobio Bogdanovića kome bi morao da isplati skoro 70 miliona dolara u naredne četiri sezone i Kolinsa koji postaje slobodan igrač na kraju sezone. Ali predugo su čekali i veruju da bi sa dvojcem iz Atlante mogli do onoga što čekaju još od vremena Garneta, Alena i Pirsa - titule!

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.