Teško je

TRENER SE RASPAO PRED KAMERAMA, ZAPLAKAO UŽIVO U PROGRAMU: Delovalo je, odmah je stigla dugo čekana pobeda! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Stiven Silas ima sigurno najteži posao u NBA, a posle poraza od Oklahome nije mogao da zadrži suze.

Izvor: Youtube/La Cabra

Hjuston je verovatno NBA franšiza u najvećem rasulu ove godine u NBA. 

Počeli su sezonu kao potencijalni kandidati za titulu, ali je Džejms Harden rešio da ode rekavši da je stanje u ekipi nepopravljivo. 

Bojkotovao je ekipu, vidno se ugojio i na kraju ga je Hjuston pustio u Bruklin, gde je napravio još jedan NBA supertim. Bez njega Hjuston zaista nema snagu da se ozbiljno takmiči, ali niko nije očekivao 20 poraza zaredom! 

U meču u kome je Aleksej Pokuševski zamalo stigao do dabl-dabla Oklahoma je u neizvesnoj završnici dobila Rokitse i tako im nanela 20. poraz u sezoni, a trener Stiven Silas se na konfernciji za medije posle meča slomio! 

Na početku je pustio suzu i jedva je zadržao prisebnost i odgovorio na nekoliko pitanja novinara. Posle ovog događaja brojni NBA treneri su ga podržali, pa su mu tako poruke podrške poslali Dok Rivers, Stiv Ker, Luk Volton kao i Don Nelson. 

I na kraju je sve ovo imalo efekta! Igrači su dali sve od sebe i dobili naredni meč! Džon Vol je predvodio ekipu sa svojim prvim tripl dablom posle pet godina, pošto je upisao 19 poena, 11 skokova i 10 asistencija, a pobeđen je Toronto sa 117-99. 

Džašon Tejt je imao 22 poena, a Sterling Braun 20 uz 10 skokova. Kod Toronta Fred Van Vlit je imao 27, Paskal Sjakam 21, a Norman Pauel 19 poena. 

Stiven Silas konferencija za štampu
Izvor: Youtube/La Cabra

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi