vrlo zanimljivo

SRBIN HITNO ODLAZI U REDOVE VIŠESTRUKOG NBA ŠAMPIONA? Bogdanović može biti taj koji će prevagnuti u borbi

Autor Pavle Knežević

Neće im biti lako da ga dovedu, ali se može isplatiti

Bogdan Bogdanović mogao bi ekspresno da napusti Atlantu i preseli se u redove šestostrukog NBA šampiona Golden Stejta!

Naravno, to je jedna od brojnih glasina koje kruže NBA likom pred kraj prelaznog roka, kao i ona da će sa Nemanjom Bjelicom ići u Boston, ali ova dolazi od prilično dobrog izvora, Šamsa Čaranije, jednog od najbolje obaveštenih novinara u SAD.

Razni izveštaji povezivali su Voriorse sa Viktorom Oladipom i Aronom Gordonom, a Čaranija navodi da je srpski reprezentativac sada zanimljiv timu iz Kalifornije.

Bogdanović je između dve sezone potpisao četvorogodišnji ugovor od 72 miliona dolara sa Atlantom, posle tri sezone provedene u Sakramentu.

Srbin je ove sezone imao povredu kolena, zbog čega je odigrao samo 17 utakmica za Hokse. U osam mečeva od kada se vratio, Srbin u proseku postiže devet poena, 2,9 skokova i 2,5 asistencije po meču, uz šut iz igre od 40 odsto.

Ako "Bogi" ode u Golden Stejt, tamo bi sigurno bio rezervni bek za prve napadačke opcije Voriorsa, tandem Stef Kari i Keli Ubre.

Golden Stejtu neće biti lako ako se odluči za Bogdanovića, jer će morati da daju "pik" sa drafta ili mladog igrača, a moraće da budu kreativni i sa "seleri kepom", pošto Srbin godišnje zarađuje 18 miliona dolara.

Iako bi cena bila visoka, Bogdanović bi mogao da bude taj koji bi dodao novu težinu Golden Stejtu, koja mu treba u borbi za plej-of ove sezone.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.