ŠTA JE BOLJE REŠENJE?

2 IGRAČA NA METI JOKIĆEVOG TIMA: Denver odlučio da se POJAČA i pomogne Srbinu!

Autor Milutin Vujičić

Ko god da dođe, to bi bio dobar dodatak Denveru...

Izvor: Profimedia

Nikola Jokić je trenutno kandidat broj 1 za MVP priznanje, posebno posle povreda Džejmsa i Embida, ali u njegovu korist ne idu rezultati Denvera poštu su peti tim Zapadne konferencije.

Nagetsi žele da se pojačaju pre nego što se završi prelazni rok u NBA ligi, a za sada nisu pravili nagle poteze, čekaju pravu priliku i igrača koji bi njihov tim podigao na nivo iznad, pa se tako u poslednja 24 sata najviše spominju dvojica košarkaša.

U pitanju su Aron Gordon i Evan Furnije iz Orlanda, koji su "zapali za oko" i treneru Malounu, ali samo jedan od njih dvojice će možda sleteti u Kolorado.

Gordon je "četvorka" koja bi stigla u trejdu za Milsapa, čime bi Denver u napadu dobio novu energiju međutim problemi u odbrani bi bili daleko od rešenih, dok je posao i dalje daleko od zaključenja pošto u Orlandu insistiraju na piku prve runde.

Opcija je i dalje aktuelna, ali Denver je čvrsto odlučio da neće ići preko sopstvenih mogućnosti i da neće dovoditi igrače po svaku cenu, pa se za Gordona raspituje i Boston.

S druge strane Furnije je francuski šuter koji ove sezone pogađa oko tri trojke po meču (19.6 poena u proseku) i nema sumnje da bi to čak i poboljšao kada bi mu Jokić "servirao", ali i oko njega još nema tačno utvrđenog "paketa" razmene.

Sve u svemu, vreme otkucava i neće biti iznenađenje ako Denver (opet) ne reaguje...

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.