NIJE LEPO

"JA SAM MVP!" - ČOVEČE, JESI ČUO ZA JOKIĆA!? Harden u epizodi "hvalite me usta moja"

Autor Milutin Vujičić

Svi ćute, samo Harden priča...

Izvor: Profimedia

Ko će osvojiti nagradu za najkorisnijeg košarkaša NBA lige?

Mnogi misle da je to Nikola Jokić, ali sa tim se ne bi složio Džejms Harden... Govoreći posle pobede Bruklina nad Detroitom (113:111), Harden je rekao da misli da je ON zaslužio nagradu.

Bila je to 17. pobeda u poslednjih 20 mečeva za Netse, uspeo je Harden da je donese bez Irvinga i Durenta u postavi, ubacio je 44 poena, imao 14 skokova i još osam asistencija, ali reklo bi se da mu nedostaje zrno skromnosti.

Harden je u drugom krugu favorita za MVP titulu, iza Jokića, kao i povređenih Džejmsa i Embida, ali za razliku od svojih konkurenata - hvali samog sebe.

"Osećam kao da sam ja MVP", rekao je veoma samouvereno Harden posle meča.

"Ne bih da pričam mnogo o sebi, samo ću to reći za sada".

"Pokušavam da svake večeri donesem svojim saigračima sve što mogu. Protiv Detroita nam nisu dozvoljavali 'lob dodavanja' i otvorene šuteve, zbog čega sam celu utakmicu pravio prodore do koša. Svaka utakmica je drugačija, sve zavisi kakvu odbranu igraju rivali", dodao je "Brada" koji je smatrao da i prošle sezone zaslužuje MVP - pošto je trijumfovao Janis Adetokunbo.

Podsetimo, Harden je "kukao" celu predsezonu i na sve načine pokušavao da ode iz Hjustona, a od dolaska u Bruklin prosečno beleži 25,8 poena, 8,1 skok i 11,2 asistencija.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.