DA SE ZNA!

JOKIĆEVE REČI ODJEKUJU NBA LIGOM: Te momke ću pamtiti do kraja života, uradili smo nešto što nije uspeo NIKO!

Autor Nebojša Marković

Srpski košarkaš ponovo sjajan.

Izvor: Profimedia

Nikola Jokić je imao još jednu izvanrednu utakmicu u NBA ligi!

Srpski centar je dominirao u pobedi Denvera protiv Detroita, a posle meča je imao šta da prokomentariše.

Jokić je za samo 27 minuta na parketu ubacio 27 poena uz još osam skokova i 11 asistencija i time poveo Denver ka novom trijumfu.

Posle meča, Somborac je bio zadovoljan kako su stvari funkcionisale u redovima Nagetsa.

"Sjajna utakmica, mislim da smo pobedili pet utakmica zaredom od završetka trejda, cela ekipa igra dobro. Ono što me raduje je što svaki put neki drugi igrač iskoči. Mi kao igrači shvatamo da neće stalno biti jedan igrač glavni, ja ili bilo ko drugi, tako da moraš da žrtvuješ sebe za dobrobit tima. Mislim da je dobro za ekipu kada imamo više raspoloženih igrača i oružja", rekao je Jokić posle meča.

Srpski reprezentativac je zadovoljan učinkom i njegovih saigrača.

"Što se tiče igrača sa klupe, svi su imali dobar učinak, igramo stvarno dobru košarku. I ja sam postigao dobar broj poena, tako da se pokazuje da imamo stvarno dovoljno oružja. Aron Gordon je postigao devet, ali je meč pre toga postigao 24 poena. Neki će biti sa dobrim učinkom, neko neće imati priliku da uradi nešto više."

Na ovom meču, Denver se susreo sa igračima Detroita Džeremijem Grantom i Mejsonom Plamlijem, do prethodne sezone igračima Nagetsa.

"Taj tim od prošle godine bio je sjajan. Sve te momke ću pamtiti do kraja života, napravili smo nešto istorijsko, nešto što niko nije pre nas uspeo da uradi, da se dva puta vrati u seriji posle 1:3. Taj tim je bio sjajan, sve njih vrlo cenim, i bilo je sjajno videti ih ponovo", zaključio je Nikola Jokić.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.