LAF!

JOKIĆ "KIDAO", SUDIJE GA KRALE - TRENER ULETEO NA TEREN: Haos na meču Denvera, Nikola plaća kaznu! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

I opet zamalo tripl-dabl...

Denver "kida" od dolaska Erona Gordona!

Nagetsi su na svom parketu slavili protiv San Antonija bez većih problema 106:96, vezali su šestu uzastopnu pobedu, a ponovo se sve vrtelo oko Nikole Jokića koji je bio na korak od tripl-dabla, kao i mnogo puta ove sezone.

Jokić je za oko pola sata na parketu zabeležio 25 poena, 10 asistencija i devet skokova, a možda bi i stigao do tripl-dabla da meč nije rešen još sredinom četvrte deonice.

Otišao je Denver na laganih +20 protiv Spursa, pa je Jokić povučen sa terena.

Ipak, nije ga "povukao" Majk Maloun nego njegov pomoćnik Ves Anseld Džunior, pošto je prvi trener Denvera isključen već u drugoj četvrtini.

Pobesneo je Maloun u jednoj situaciji kada je Jokić bio pod košem Spursa i sudije su ponovo ignorisale da mu sviraju faul, tako da je trener Denvera ušao u teren i zbog burnih protesta dobio isključenje, ali deluje kao da je morao da uradi tako nešto zbog tretmana srpskog centra.

Pogledajte!


Odavno je jasno da ga sudije ne respektuju kao ostale zvezde, propuštaju da sviraju faulove na njemu, pa je Maloun "pregoreo", a zanimljivo je da je Jokić obećao da će mu platiti kaznu.

Osim Jokića, odličan meč za Nagetse odigrao je Porter sa 18 poena i 10 skokova, Vil Barton je imao 14, a pomenuti Gordon je dodao 9. Na drugoj strani kod Spursa se idvojio Marej sa 18 poena, dok Marej iz Denvera nije igrao na ovom meču.

nikola jokic denver san antonio (sport)
Izvor: Youtube/Z. Highlights

NBA REZULTATI

Indijana - Minesota 141:137
Orlando - Vašington 116:131
Boston - Njujork 101:99
Bruklin - Nju Orleans 139:111
Atlanta - Memfis 113:131
Hjuston - Dalas 102:93
Oklahoma - Šarlot 102:113
Denver - San Antonio 106:96
Finiks - Juta 117:113*

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.